Reglament

1.-MATERIAL OBLIGATORI CANICROSS El material per al Canicross haurà d'estar avaluat pels veterinaris per tal que sigui correcte per la salut de l'animal. Per còrrer amb el vostre gos és obligatori un arnés, una corretja de tir homologada, un cinturo. Us posem alguns exemples i us recordem que el mateix dia de la cursa podreu adquirir qualsevol peça de material que us faci falta. Per més informació veure la secció "material obligatori" 


2.-El recorregut serà de poc més de 6.5 kms, la major part per pistes i corriols. El podeu consultar a la pàgina web. Hi haurà un punt d'avituallament aproximadament a mig recorregut només per als gossos i un altre a l'arribada amb begudes, tant pels gossos com pels corredors.

 3.-Horaris:

7:15h Control veterinari i entrega dels dorsals. 

8:30h fi del control veterinari i entrega dels dorsals.

9:00h Sortida del 1er. calaix de sortida i els altres cada 1'


4.-El preu de la inscripció serà de 18€.

INSCRIPCION OBERTA DES DE EL DIA: 30 OCTUBRE FINS AL DIA 23 DE NOVEMBRE O ARRIBAR A 120 PARTICIPANTS

Descompte especial als participants en les dues proves a l'enllaç destinat aquest de 15 € a cada una de les mateixes amb això la inscripció a les dues serà de 30 € en lloc de 36 € fent-les independentment.

4.1. La inscripcio nomes es podra fer ONLINE i "NO" hi hauran CAP mena de inscripció el mateix dia de la cursa.


ENLLAÇ INSCRIPCIÓ CANICROS 18€ :

https://form.jotform.com/232812320413038


ENLLAÇ INSCRIPCIÓ COMBINADA CANIBEACH & CANICROS 30€ : 

https://form.jotform.com/232812320413038


5.-Les categories seran les següents: diferenciant entre masculins i femenins:

Jùnior: nascuts posterior 2006 "inclos"

Sènior: nascuts entre els anys 1985 a 2005 "inclosos"

Veterans: nascuts entre els anys 1975 a 1984 "inclosos"

Màster: nascuts 1974 i anteriors. "inclosos"

Categoria Gossos petits de -15kg CATEGORIA ÚNICA

PREMI NÒRDICS als 3 primers mas i fem absoluts amb gossos Nordics. "ACUMULATIU"

6.-Les inscripcions es tancaran el DIJOUS 23 de NOVEMBRE a les 12 de la nit o quan s'arribi a 120 participants.  No es retornarà l'ingrés de la inscripció realitzada en cap moment.

7.-CONTROL VETERINARI

Tots els participants hauran de passar obligatòriament un control veterinari on hauran de presentar la cartilla de vacunacions del gos degudament signada per un veterinari col•legiat, així com el certificat d'implantació del micro-xip obligatori. Els gossos que no estiguin en condicions de salut adequades per participar, o que utilitzin material que pugui lesionar-los, a criteri del veterinari de la prova, no seran admesos. Els gossos que hagin superat el control seran marcats amb un petit punt de pintura, no perjudicial, per evitar el canvi de gossos entre el control i la sortida. S'accepten totes les races de gossos sempre que estiguin en bon estat de salut. Els gossos hauran de tenir un mínim de 1 any i un màxim de 10 anys el dia de la prova i portar implantat el micro-xip obligatori.Les vacunes obligatòries per a poder participar son:

- Polivalent ( mínim enfront parvovirosi, leptospirosi, brom i hepatitis canina) 

- Antiràbica.

I també es recomana (NO OBLIGATÒRIA):

- Bordetella bronchiseptica

8.-En tot moment els gossos aniran lligats i els propietaris seran responsables de la neteja dels seus excrements.

Els gossos conflictius no han de prendre la sortida si ho decideix el veterinari o prendran la sortida en darrer lloc i amb morrió si fos necessari.

9.-El corredor no podrà arrossegar al gos mentre corre, podrà córrer darrere o al costat del gos. El corredor només podrà estirar del seu gos en el moment dels canvis de direcció i en moments de desatenció o de curiositat, però només el temps necessari per fer tornar el gos al circuit. En tots els casos els corredors hauran de conèixer el seu gos i prendre les mesures per controlar-lo, sobretot en la sortida que serà en grup i durant els avançaments, i si cal haurà de córrer amb morrió. 


10.-Per avançar a un altre equip se li advertirà obligatòriament amb la veu "PAS" per prevenir-lo de manera que pugui controlar al seu gos i facilitar l'avançament. L'avançament es realitzarà sempre que sigui possible per la part esquerra, deixant lliure aquesta part el corredor que és avançat. 


11.-Es sancionarà:Maltractar al gos, ja sigui física o verbalment. No assistir a la sessió informativa. No dur el dorsal visible. Poc control del corredor sobre el seu gos. Córrer davant del gos. Dificultar l'avançament. Dur el gos deslligat. Embrutar o degradar la pista, la muntanya o l'entorn en general. No prestar auxili a qualsevol participant que pugui patir algun accident i informar el control més proper. Les condicions de temperatures mínimes permeses per a la realització de la prova s' ajustaran als reglaments oficials. El mal temps no serà cap obstacle per la celebració de la prova, no obstant la organització es reserva el dret d'anul•lar-la si així ho creu convenient.

12.-Si algun corredor abandona, és obligatori avisar al control més proper o als membres de la organització. L'organització no es fa responsable dels danys tant morals com materials, que puguin patir els participants o els espectadors durant les curses. 


13.-El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges publicades a la web, a la premsa o en fullets de l'organització. 


14.-Inscriure's implica l'acceptació d'aquest reglament .© 2017 ICE DEA. 12 Pike St, New York, NY 10002
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started